Arkisto

Vanhemmat blogipostaukset parin vuoden takaa.

Aloitin taas Pokemon Go:n

02.09.2019

Nörttiä ei saa enää kirveelläkään ylös, ulos ja lenkille ilman digilaitteita. Oma valintani oli Pokemon Go, mikä yllätti minut takaapäin. Juonipaljastus: yleisin Pokemon Go:n pelaajaprofiili on keski-ikäinen mieshenkilö.

Tuleeko omenapuistasi liikaa omenoita?​

29.08.2019

Olen saanut kerätä ihan tarpeeksi omenoita tänä syksynä – suoraan biojäteastiaan. Kuinka hyödytöntä tuhluuta. Omenasieppari työllistää vaikeasti työllistyviä – he hakevat omenat pihastasi ja tekevät niistä mehua!

Kasvukipuja

10.05.2019

Lapsena kasvukivut liittyi lähinnä raajojen venymiseen, mutta nykyään ne ovat henkisiä ja lamauttavia. Kasvukivut vie kausittain jopa viikoiksi minut lattian pohjalle rypemään itsesääliä ja tuskaa.

Ajatuksia ekologisuudesta 2019

16.02.2019

Tunnistan ja tunnustan, että minut on vallannut kevyt ilmastoahdistus. Radikaaliuden ja saarnaamisen sijaan kiinnitän huomiota omaan kuluttamiseeni ja tapoihini, sekä mietin valintojani ilmaston kannalta.

Hauskat joululahjat

27.01.2019

Mikä oikeasti on joululahjoissa tärkeää? Pitääkö paketin aina sisältää jotain arvokasta vai riittääkö pelkästään se, että olet muistanut ystävääsi yllätyspaketilla? Minä loin itselleni uuden jouluperinteen – yllätyspaketeista kasviksia ystäville.

Vihreä väri on Prisman

13.01.2019

Se on tullut selväksi, kun olen talvisin käynyt Prismassa ruokakaupassa vihreä villakangastakki päälläni. Kaikki tietää vihreän olevan Prisman väri, joten kaikki kenellä on vihreää päällä Prismassa, ovat Prisman työntekijöitä.

Kokemukseni vaihto-opiskelusta ulkomailla

11.12.2018

Ammattikorkeakoulun vaihto-opiskelu Portugalissa. Lue tämä, jos sinä tai joku tuttusi harkitsee opiskelijavaihtoon lähtemistä. Mukana myös muutama vinkki ja suositus Portugalin Portolle.

Petyin pk-seutuun

03.12.2018

Moni pienessä kaupungissa kasvava nuori haaveilee ison kaupungin valoista. Niin myös minä tein. Pääkaupunkiseudun valtava tapahtumatarjonta ja meininki eivät kuitenkaan vastanneet odotuksiani.

Ulkoilmaelokuva ja panssarivaunuja

28.11.2018

Tuntematon sotilas ulkoilmaelokuvana panssarivaunusafarilla, ilmainen panssukkiajelu, ruokana hernesoppaa ja makkaraa? Kyllä kiitos! Näin niitä tapahtumia järjestetään!

Juhlaprinsessa viihdyttää lapsia

15.11.2018

Miltä sinusta olisi tuntunut, jos lapsena syntymäpäivillesi olisi tullut ihan oikea prinsessa? Tampereella se on mahdollista! Kaiken lisäksi se on tehty erittäin komeasti. Tätä on vaikea lähteä kopioimaan ja ylittämään.

Kun kilpailijasi haluaa työntekijäsi

31.10.2018

Onko sinun yrityksessäsi tai työpaikassasi varauduttu siihen, että kilpaileva yritys yrittää viedä henkilökuntasi? Se on mahdollisuus, ei uhka. Jos saat pidettyä työntekijäsi, se tekee teistä entistä läheisimpiä.

Näin lopetin nalkuttamisen

27.10.2018

Oletko sinäkin nalkuttaja? Inhottaako sinuakin oma nalkuttamisesi, mutta et osaa lopettaakaan? Minä onnistuin lopettamaan, kiitos tilanteen, kun oli pakko. Kerran lopetettua ei tullut enää mieleenkään aloittaa taas!

Lidl tuli ja vei

20.10.2018

Helppoa ei ollut tämänkään markkinahäirikön alkutaival, mutta nyt on oma paikka lunastettu suomalaisten arjesssa ja sydämissä. Markkinoinnin puolelta taas Lidl on sellainen, jonka työtä kannattaa ehdottomasti seurata. Ennalta-arvaamaton, tunteikas, vastuullinen.

Teitittely historian kirjoihin

11.10.2018

”Mitä teille saisi olla?” ”Jaa kenelle meille, yksin olen tulossa?”. Eiköhän jätetä teitittely jo historian kirjoihin. Aion omalta osaltani vaikuttaa parhaani mukaan teitittelyn lopettamiseen.

R-kioski ja kahvivitsi

27.09.2018

Miten voi olla, että R-kioskit vain porskuttaa, vaikka verkkokaupat vie kaikki ostajat perinteisiltä kivijaloilta? Mitä seuraavaksi R-kioskilta voi ostaa? Alkusyksyllä 2018 R-kioski kertoi, että jokainen kahvin ostaja saa vitsin kaupan päälle. Kysy kassalta!

Kommuuniasuminen

19.09.2018

Kerrostalokolmio yhdellä vessalla + viisi aikuista, toisinaan kommuunilaisten kumppaneita ja/tai viikonloppulapsia? Omia kokemuksiani puolen vuoden kommuunielämästä ja syitä, miksi haluaisin elää kommuunissa joskus uudelleen. 

Finlayson - vain lakanoita?

18.09.2018

Onko Finlayson sinullekin vain kivijalkakauppa, mistä voit ostaa laadukkaita lakanoita ja pyyhkeitä laadukkaaseen hintaan? Kun tarkemmin katsoo, Finlayson on itse asiassa melkoinen arvotaistelija, etenkin tasa-arvon puolesta.

Laskuvarjohyppy keskellä Viroa

16.09.2018

Vähän perinteisempi elämystarina – laskuvarjohyppy nyt on elämys kaikille, paitsi ehkä lajin harrastajille. Mutta mikä on fiilis lentokoneessa, jos en elämystä ole edes itse tilannut? Miltä tuntuu, kun joku muu on lahjan muodossa päättänyt puolestani, että hyppään lentokoneesta?