Henna Ihalainen

Vähemmän digiä, enemmän oikeita kohtaamisia

Back to basics

Taistelussa ylenpalttista digielämää vastaan

Henna "Hessu" Ihalainen

Tämä blogi kertoo pääasiassa henkilökohtaisesta elämänmuutosprojektistani. On varmaan aiheellista kertoa myös lyhyesti itsestäni.

Kaverit tuntevat minut nimellä Hessu. Minusta se on hauska lempinimi. Meitä Hennoja on aika paljon, myös omassa kaveripiirissäni.

Vaikka omaan mielestäni myös hessuhopomaisia piirteitä, Hessu tulee tylsästi nimistäni Henna Susanna, HE-SU eli Hessu.

Ikä

Syntymäkaupunki

Pituus

Kengännumero

Lempiruoka

26

Vehkalahti (Hamina)

160

37

Jauhelihakastike

Työkseni olen tuleva sarjayrittäjä

Duunikuviot

Kuvaan työtilannetta termillä “tuleva sarjayrittäjä”. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yritän vähän kaikkea ja kun löydän oman juttuni, keskityn siihen. Tällä hetkellä osaan tehdä digimarkkinointia, kirjoittaa ja tehdä villasukkia.

Täydet taskut

Täydet taskut on ensimmäinen toiminimiyritykseni. Sieltä voit vuokrata minut jeesaamaan markkinointihommissa.

Täysien taskujen ideana ja toiveena on tehdä mahdollisimman tehokasta markkinointia mahdollisimman edullisesti. Tällaiset keinot täytyy etsiä jokaiselle yritykselle ihan erikseen testaamisen ja mittaamisen avulla. Minulla tulee aina hyvä mieli, kun löydän jonkun edellistä paremman keinon saada maksavia asiakkaita, joko uusia tai vanhoja.

Täydet taskut mainostoimisto

Valloitus

Yksinyrittäjyys on aika yksinäistä. Onneksi olen löytänyt pari kohtalotoveria, joiden kanssa voimme jakaa arjen murheet, onnistumiset, kasvukivut ja ennen kaikkea asiakkaat ja osaamisen.

Valloitus hoitaa pienyritysten digitaalista presenssiä. Pidämme huolta siitä, että pienyrityksillä on näyttävät ja toimivat nettisivut, joille löydetään ja niiden sisältö ymmärretään. Hankimme nettisivuille, verkkokauppoihin ja somekanaviin uusia ja vanhoja kävijöitä, jotka kiinnostuvat joko itse yrityksestä tai sen tuotevalikoimasta.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot ja tavoittavuusohjeet

Tosiaan, koitan vähentää liiallista digitaalisissa välineissä roikkumista. Tämä pätee samalla tavalla myös puhelimeeni.

Jos haluat varmasti tavoittaa minut, suosittelen laittamaan minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] Viestisi tulee sähköpostiini myös jokaisen sivun alaosiossa olevan lomakkeen avulla. Olen parhaiten tavoiteltavissa sähköpostitse.

Puhelinnumeroni on julkinen, mutta sitä kautta minut tavoittaa huonommin. Soitan kyllä useimmiten takaisin, kun olen ensin googlannut puhelinnumerosi.

WhatsApp on minulla käytössä myös töihin liittyvissä asioissa, joten voit halutessasi laittaa minulle viestiä myös sitä kautta. Vastaan siellä tosin huonommin, kuin sähköpostilla.

Facebook-profiili on minulla lähinnä työkäytössä. Kavereina minulla on siellä vain perheenjäsenet ja pari työkaveria. Ethän pahastu, jos en hyväksy kaveripyyntöäsi!

Aktiivisin sometilini on Twitter, jota käyn lukemassa useampana päivänä viikossa. Saa seurata, käyn aina katsomassa ja tutustumassa uusiin seuraajiin ja saatan seurata takaisin.

LinkedIn-profiili minulta löytyy lähinnä löytymisen vuoksi. Käyn silloin tällöin hyväksymässä kaveripyyntöjä ja katsomassa, olisiko etusivullani näkyvä sisältö yhtään mieleisempää.