Henna Ihalainen

Vähemmän digiä, enemmän oikeita kohtaamisia

Back to basics

Taistelussa ylenpalttista digielämää vastaan

Henna "Hessu" Ihalainen

Tämä blogi kertoo pääasiassa henkilökohtaisesta elämänmuutosprojektistani. On varmaan aiheellista kertoa myös lyhyesti itsestäni.

Kaverit tuntevat minut nimellä Hessu. Minusta se on hauska lempinimi. Meitä Hennoja on aika paljon, myös omassa kaveripiirissäni.

Vaikka omaan mielestäni myös hessuhopomaisia piirteitä, Hessu tulee tylsästi nimistäni Henna Susanna, HE-SU eli Hessu.

Ikä

Syntymäkaupunki

Pituus

Kengännumero

Lempiruoka

26

Vehkalahti (Hamina)

160

37

Jauhelihakastike

Ota yhteyttä

Yhteystiedot ja tavoittavuusohjeet

Tosiaan, koitan vähentää liiallista digitaalisissa välineissä roikkumista. Tämä pätee samalla tavalla myös puhelimeeni.

Jos haluat varmasti tavoittaa minut, suosittelen laittamaan minulle sähköpostia osoitteeseen info@hennaihalainen.net. Viestisi tulee sähköpostiini myös jokaisen sivun alaosiossa olevan lomakkeen avulla. Olen parhaiten tavoiteltavissa sähköpostitse.

Puhelinnumeroni on julkinen, mutta sitä kautta minut tavoittaa huonommin. Soitan kyllä useimmiten takaisin, kun olen ensin googlannut puhelinnumerosi.

WhatsApp on minulla käytössä myös töihin liittyvissä asioissa, joten voit halutessasi laittaa minulle viestiä myös sitä kautta. Vastaan siellä tosin huonommin, kuin sähköpostilla.

Facebook-profiili on minulla lähinnä työkäytössä. Kavereina minulla on siellä vain perheenjäsenet ja pari työkaveria. Ethän pahastu, jos en hyväksy kaveripyyntöäsi!

Aktiivisin sometilini on Twitter, jota käyn lukemassa useampana päivänä viikossa. Saa seurata, käyn aina katsomassa ja tutustumassa uusiin seuraajiin ja saatan seurata takaisin.

LinkedIn-profiili minulta löytyy lähinnä löytymisen vuoksi. Käyn silloin tällöin hyväksymässä kaveripyyntöjä ja katsomassa, olisiko etusivullani näkyvä sisältö yhtään mieleisempää.