Henna Ihalainen

Vähemmän digiä, enemmän oikeita kohtaamisia

Back to basics

Taistelussa ylenpalttista digielämää vastaan

Henna "Hessu" Ihalainen

En tiedä miksi nimesin tämän sivun taistelijaksi. En nyt keksinyt muutakaan. Toisaalta kyllähän sitä jatkuvaa netissä roikkumista vastaan saa usein tosissaan taistella.

Kaverit tuntevat minut nimellä Hessu. Minusta se on hauska lempinimi. Äitini ei ole vielä oppinut käyttämään sitä, mutta viimeisen 10 vuoden aikana tapaamani ihmiset puhuvat minusta sujuvasti Hessuna. Kaverit varmaan sanoisi minusta, että olen aika puhelias ja energinen.

Ikä

Syntymäkaupunki

Pituus

Kengännumero

Lempiruoka

26

Vehkalahti (Hamina)

160

37

Jauhelihakastike

Ota yhteyttä

Yhteystiedot ja tavoittavuusohjeet

Tosiaan, koitan vähentää liiallista digitaalisissa välineissä roikkumista. Tämä pätee samalla tavalla myös puhelimeeni.

Jos haluat varmasti tavoittaa minut, suosittelen laittamaan minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] Viestisi tulee sähköpostiini myös jokaisen sivun alaosiossa olevan lomakkeen avulla. Olen parhaiten tavoiteltavissa sähköpostitse.

Puhelinnumeroni on julkinen, mutta sitä kautta minut tavoittaa huonommin. Soitan kyllä useimmiten takaisin, kun olen ensin googlannut puhelinnumerosi.

WhatsApp on minulla käytössä myös töihin liittyvissä asioissa, joten voit halutessasi laittaa minulle viestiä myös sitä kautta. Vastaan siellä tosin huonommin, kuin sähköpostilla.

Facebook-profiili on minulla lähinnä työkäytössä. Kavereina minulla on siellä vain perheenjäsenet ja pari työkaveria. Ethän pahastu, jos en hyväksy kaveripyyntöäsi!

Aktiivisin sometilini on Twitter, jota käyn lukemassa useampana päivänä viikossa. Saa seurata, käyn aina katsomassa ja tutustumassa uusiin seuraajiin ja saatan seurata takaisin.

LinkedIn-profiili minulta löytyy lähinnä löytymisen vuoksi. Käyn silloin tällöin hyväksymässä kaveripyyntöjä ja katsomassa, olisiko etusivullani näkyvä sisältö yhtään mieleisempää.