Ultimate kaamosväsymys

Torstaina 11.11.2021

Hei rakas päiväkirja. Tällä viikolla olen törmännyt vuosisadan kaamosväsymykseen. Olen jo kolmena päivänä putkeen nukahtanut läppäri sylissä kesken päivän, huolimatta siitä, että olen nukkunut myös öisin yli 9 tunnin yöunet. Luoja paratkoon minua. Joistain pakollisista tehtävistä olen selviytynyt, mutta ei tässä voi itseään taputtaa olalle.

Kuinka aion selviytyä tästä kohti viikonloppua?

Tänään yritin auttaa itseäni tekemällä kevyen to-do -listan paperille. Voisin käydä nukkumaan, kun tämä lyhyt ja melko helppo lista olisi tehty. Ainut vaan, etten löytänyt heti muistilehtiöni. Kynä löytyi kyllä, mutta vielä tarvittaisiin paperia, jotta voisin kirjoittaa to do -listan. Harmin paikka, jäi lista tekemättä.

Jos tämä ylitsepääsemätön ongelma on oikeasti tähän hetkeen ongelma, taidan ihan suosiolla laittaa läppärin kannen kiinni ja katsoa vähän TikTok-videoita. Niistä saattaa tulla edes hyvä mieli, ellen taas nukahda vahingossa kesken kaiken. Palaan asiaan huomenna. 

Vuodatus päättyy.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Asiaa ystävyydestä

19.05.2020

Elämässäni on ollut hieman haasteita lähiaikoina. Olen purkanut pahaa mieltäni kahdelle ylimmälle ystävälleni. Kutsun heitä lempinimillä Järki ja Tunne enkä tiedä, mitä tekisin ilman heitä.

Viihdettä koronakaranteeniin

10.02.2020

Kaksi viikkoa koronakaranteenia alkaa olla nyt lusittuna. Jopa minulla alkaa loppua tekeminen kesken.  Tässä pari hyvää viihdesarjaa, jotka ovat viihdyttäneet minua koronakaranteenin aikana tai ennen sitä.