Virtuaalihevosharrastus

Virtuaalihevosharrastuksen tarkoituksena on luoda oma mielikuvitustalli hevosineen ja harrastaa yhdessä muiden harrastajien kanssa.  Meillä on myös oma Wikipedia ”VirtuaaliWIKI” ja harrastajia yhdistävä foorumi Virtuaalinen ratsastajainliitto. Nämä molemmat tahot kertovat oikein kattavasti, mistä harrastuksessa on kyse.

Jos haluat vaikka tulla mukaan!

Oma virtuaalitalli

Keksi tallillesi nimi ja rakenna tallillesi nettisivut. Etenkin 2005 – 2010 tallien ulkoasuja myös päivitettiin usein, vallalla olevien trendien mukaisesti. Yhteisö myös arvostaa itse HTML-kielellä koodattuja ulkoasuja. Mieti myös, mitä tallillasi voidaan tehdä? Mitä tallisi tarjoaa muille harrastajille eli kävijöille?

Hanki hevosia

Millaisia hevosia sinä haluaisit? Ravihevosia, ratsuja, opetushevosia, kilpahevosia, siitoshevosia? Isoja, pieniä, harvinaisia vai suosittuja rotuja? Kilttejä, villejä, laiskoja, älykkäitä vai hankalia hevosia? Anna mielikuvituksen laukata ja tee jokaiselle hevoselle oma sivu nettisivuillesi!

Harrasta hevostesi kanssa

Lisää hevosesi sivulle sen perustiedot (kuten ikä, rotu ja väri) ja kirjoita sille luonnekuvaus. Voit myös keksiä sille sukulaiset ja ehkä kirjoittaa myös selvityksen, millaisia hevosia sukulaiset olivat. Voit myös etsiä hevosillesi sopivia kumppaneita ja hankkia varsoja tai kilpailla kilpahevosilla.

ransu1

Hanki tallillesi kävijöitä

Virtuaalihevosten harrastaminen on tylsää yksin! Tutustu muihin harrastajiin Keskusta-foorumilla. Olemme mukavia tyyppejä ja autamme aina uutta harrastajaa mukaan tallien pariin. Samalla foorumilla voit myös esitellä talliasi muille ja löytää sellaisia harrastajia, joilla on samanlaisia mielenkiinnonkohteita.

Aktiivisuus palkitaan

Virtuaalihevosinnon moottorina toimii onnistumiset. Omaan talliin ja omiin hevosiin on helppo kiintyä, vaikka ne ovatkin vain mielikuvitusta. Kun olet ahkerasti harrastanut jonkun hevosen kanssa kilpailemista ja tehnyt sen kanssa muutaman varsan, olet varmasti jo koukussa tähän harrastukseen. Ja opit valtavasti uusia digitaalisia taitoja.

ransu5

Yemene

Vaikea ymmärtää? Käy tutkimassa talliani Yemeneä. Tämä talli on ollut mukana elämässäni jo vuodesta 2012, joten minulla on siihen vahva tunneside. Ensimmäisen kerran päädyin virtuaalihevosten pariin vuonna 2005, kun olin 11-vuotias.