Ohjelmasuosituksia Netflixistä

08.04.2021

Neulon paljon sukkia katson samalla sarjoja. Olenkin melkoinen videoformaattien suurkuluttaja – YouTube, Netflix, Yle Areena, Ruutu ja ajoittain myös muut suoratoistopalvelut ovat kovassa käytössä. Tässä muutama ohjelmavinkki Netflixin valikoimasta 2021.

Tylsää ensimmäistä kertaa vuosiin

11.10.2020

Minulla on ollut tänään ensimmäistä kertaa sitten moniin vuosiin tylsää. Muistan, että lapsena minulla oli useasti tylsää. Samoin joskus opiskeluaikoina saattoi olla tylsää, kun olin muuttanut uuteen kaupunkiin enkä tuntenut juurikaan ketään. Ja nyt heti perään vuonna 2020 minulla oli tylsää.

Medialukutaito ja julkkiksen määritelmä

15.06.2020

Olen viime vuosina pyöritellyt silmiäni kiihtyvällä tahdilla tuttujeni huonolle medialukutaidolle. Kuulen jatkuvasti kommentteja, kuten ”miksi tuonkin pitää tunkea koko ajan itseään julkisuuteen”. En voi ymmärtää ilmiötä.

Asiaa ystävyydestä

19.05.2020

Elämässäni on ollut hieman haasteita lähiaikoina. Olen purkanut pahaa mieltäni kahdelle ylimmälle ystävälleni. Kutsun heitä lempinimillä Järki ja Tunne enkä tiedä, mitä tekisin ilman heitä.

Paras lanka villasukkiin

10.05.2020

Opettelin toissatalvena uudelleen taidon, jonka olen vuosien varrella unohtanut – villasukkien neulomisen. Lukuisia erilaisia lankoja testanneena, ainakin omaan käsialaani sopii parhaiten kaupan edullisin lanka.

Koirankarvoista tehdyt villasukat

Viihdettä koronakaranteeniin

29.03.2020

Kaksi viikkoa koronakaranteenia alkaa olla nyt lusittuna. Jopa minulla alkaa loppua tekeminen kesken.  Tässä pari hyvää viihdesarjaa, jotka ovat viihdyttäneet minua koronakaranteenin aikana tai ennen sitä.

Leikitäänkö Levyraatia?

25.03.2020

Olen valtava musadiggari. Siis sellainen musadiggari, joka kulkee kotonakin kuulokkeet päässä. Kun löydän itselleni uuden kappaleen, joka saattaa minut eargasmin partaalle, kuuntelen sitä jopa kuukausia putkeen. 

Provikkapalkkaus on haasteellinen palkkaustapa​

10.02.2020

Mielenkiintoni on herättänyt lähiaikoina Elisan / Enian tapaus, jossa puhelinmyyjät ovat käyttäneet kyseenalaisia keinoja kalliimpien liittymäpakettien myynnissä. Tämä on itselleni rakas aihe, sillä en usko ollenkaan provikkapohjaiseen työntekoon.

Tulisiko minusta joskus yksityisen palvelutalon omistaja?​

04.02.2020

Toisinaan leikittelen ajatuksella, että minusta voisi tulla joskus yksityisen palvelutalon omistaja. Ajatuksena olisi, että rakentaisin mahdollisesti tontilleni kaksi erillistä rakennusta; toisen omaksi kodikseni ja toisen muutaman hengen palvelutaloksi.

Kuinka voisin auttaa yksinäisiä miehiä?

12.01.2020

Olen huolissani etenkin maakuntien nuorten miesten yksinäisyydestä. Naiset ovat muuttaneet pois ja miesten itsetunto on retuperällä. Miten voin auttaa heitä?

Persoonalliset Halloween-asut

30.10.2019

En juurikaan juhli juhlapyhiä, ellei luvassa ole jotain hulvattoman hauskaa toimintaa. Tilanteen tullen Halloween kuuluu kuitenkin juhlalistoilleni. Minimalistina en kuitenkaan osta Halloween-asuja, vaan etsin tarvikkeet omista kaapeitani. Tässä pari viime vuoden teosta esiteltynä!

Persoonallinen Halloween-asu
Some ja koulukiusaaminen

Some vie koulukiusaamisen uudelle tasolle

16.10.2019

Mulla on viha-rakkaus-suhde someen. Toisinaan tulen onnelliseksi, kun löydän jotain uutta mielenkiintoista tai luen hyvän tarinan siitä, miten joku on esimerkiksi menestynyt elämässään. Toisinaan taas tulen hyvin vihaiseksi, kun luen mulkkujen kommentteja, jotka löytävät tiensä aiheeseen kuin aiheeseen.

En halua enää postia enkä postilaatikkoa​

06.09.2019

On vuosi 2019 ja pihallani on yhä postilaatikko. Käyn siellä kerran kuukaudessa, joka toinen kuukausi löydän sieltä itselleni tullutta postia. Vielä pahempi syöpä on kerrostalojen postiluukku. Terveisiä paloturvallisuudelle ja tsemppiä hissittömien talojen postinkantajille.