Henna Ihalainen

Henna Ihalainen markkinointipäällikkö

Vähemmän digiä, enemmän oikeita kohtaamisia

Back to basics

Kuinka projekti edistyy?

Päiväkirja

Tässä päiväkirjassa päivittelen aina silloin tällöin kuulumisia, kuinka elämänparannusprojektini oikein edistyy. Vaikka vähennänkin ruutuaikaa, en aio lopettaa kokonaan. Aion koko ajan ylläpitää digitaalisia ja tietoteknisiä taitojani sekä kirjoitustaitojani.

On myös hienoa, jos joku voi samalla inspiroitua kirjoituksistani. En epäile hetkeäkään, etteikö moni muukin suunnittelisi tai toteuttaisi samaa digitaalisten ärsykkeiden riisumista, kuin minäkin. Sitähän tämä ihmiselämä on – opi tiettyjä tapoja ja koita sitten opetella niistä pois. Ainahan jengi on dieetillä, salikaudella, lihattomalla, röökittömällä tai ilottomalla ajanjaksolla.

Kuinka voisin auttaa yksinäisiä miehiä?

12.01.2020

Olen huolissani etenkin maakuntien nuorten miesten yksinäisyydestä. Naiset ovat muuttaneet pois ja miesten itsetunto on retuperällä. Miten voin auttaa heitä?

Uusi vuosi, uudet kujeet

02.01.2020

Tämä on ensimmäinen kirjoitukseni, vuoden toisena päivänä, tulevan uuden elämän ensimmäisistä haaveista ja ajatuksista. Olkoon tuleva vuosi minulle armollisempi, kuin mitä edellinen vuosi oli.

Henna Ihalainen markkinointipäällikkö

Arkisto

Olen aloittanut blogin kirjoittamisen samalla kun aloitin yrittäjänä toimimisen, alkuvuodesta 2018. Jos haluat lukea vähän iloisemman asenteen kirjoituksiani, siirry napista kohti vanhempia kirjoituksiani.